Inschrijven volwassenen

Ook dit jaar zijn er, voor de volwassen leden van onze vereniging L.T.C. Groeneveen, weer diverse mogelijkheden tot het nemen van vakkundig gegeven lessen en trainingen onder leiding van T.O.V. (Tennis Organisatie Velsen) Vanaf dinsdag 3 april tot begin september (met uitzondering van feestdagen en vakanties) kunnen de liefhebbers weer aan de slag met het aanleren c.q. verbeteren van de diverse facetten van het tennisspel. Afhankelijk van de wensen en het niveau van de deelnemers wordt ingegaan op verschillende technieken en tactieken, eventueel met behulp van het ballenkanon, dit alles om tennis tot een plezieriger en aangenamer spel te maken. De lessen zullen gegeven worden op alle doordeweekse dagen, zowel overdag (van 9.00 uur tot 15.30 uur) als in de avonduren (vanaf 19.00 uur) m.u.v. de vrijdagmorgen en de vrijdagavond. Bij de groepslessen van 50 minuten gaan wij uit van groepjes van maximaal 4 personen. Wanneer uw lesgroep, na indeling door TOV, bestaat uit 4 personen krijgt u 15 weken les. Bij een indeling met 3 personen worden dit 12 lesweken. Voor iedere 2 uitgevallen lessen, zal er 1 worden ingehaald. Dit met een maximum van 3 inhaalmomenten. U kunt inschrijven voor:

1 Groepsles overdag € 170,00 p.p. Let op ! Alleen mogelijk wanneer ingeschreven wordt met een complete groep.

2 Groepsles ‘s avonds € 180,00 p.p.

3 privé-les à 25 minuten € 25,= p.p.

* Let Op ! Het inschrijven voor slechts 1 dag en 1 tijd is uitsluitend mogelijk met een complete groep !! Anders graag zoveel mogelijk dagen en tijden aangeven. Opgeven voor één van de cursussen kan door bijgaand inschrijfformulier vóór 15 maart.Ik ben speelsterkte:
98765
ik tennis jaar
en heb daarin jaar les gehad.

Ik ben lid van LTC Groeneveen, ga akkord met het lesregelement en schrijf mij in voor:

Groepsles overdag € 170. Let op, alleen mogelijk met een complete groep
Groepsles avond € 180
Prive keer a 25€ per keer
Deze inschrijving is bindend en verplicht tot betaling zodra TOV u
bevestiging van de indeling heeft gestuurd.

Ik ben beschikbaar op:

Ma van uur, tot uur
Di van uur, tot uur
Wo van uur, tot uur
Do van uur, tot uur
Vr van uur, tot uur

Ik laat het aan TOV over om mij in een gepaste groep te plaatsen. Ik laat het aan TOV over om mij in een gepaste groep te plaatsen.

Ik heb zelf een groep gevormd, namelijk met: Ik heb zelf een groep gevormd, namelijk met: