Damesdubbel competitie training

Wanneer u komend seizoen (weer) competitie(dames, zaterdag of zondag 35+) gaat spelen willen wij daarin u graag ondersteunen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om met uw dubbelspelpartner(s) onze populaire competitietraining te volgen. Waar het hier dus om gaat: een training gericht op de competitie. Hierin zullen wij tijdens de training vooral de aandacht vestigen op zaken als:

  • vastheid (uw slagen inslijpen)
  • tactiek. Hoe speel ik een wedstrijd?
  • techniek ( bewegingen en voorkoming van blessures)
  • Dit alles met betrekking tot de forehand, backhand,volleys, smash, en service (return).

Het is handig als men als koppel inschrijft. Wij plaatsen jullie in een groep met maximaal negen dames. Inschrijven zonder partner kan natuurlijk ook, wij proberen dan een passende trainingsgroep voor je te vinden. Deze trainingen vinden plaats op de vrijdagmorgen tussen 9:00 uur en 11:30. Elke training duurt 50 minuten. Om voor de competitiestart op gravel te hebben gespeeld starten we op vrijdag 6 april. De kosten voor leden van LTC Groeneveen bedragen slechts €50,- p.p. voor acht trainingen, welke je bij de eerste les dient te voldoen. Ben jij geen lid? Dan kun je toch meedoen. De eigen bijdrage bedraagt dan €70,- voor acht trainingen, welke je bij de eerste les dient te voldoen.

Voel jij wat voor deze leuke en leerzame competitie training, reageer dan vóór 15 maart door middel van bijgaand inschrijfformulier. Mailen of whappen kan ook naar john@tennisvelsen.nl        Mob: 0654973661Speelt u al competitie?
NeeDamesGemengde team
En zo ja, welke klasse?

Ik ben al lid van LTC Groeneveen en betaal € 50 voor de trainingen.
JaNee
Bent u geen lid dan is het bedrag dat u betaald voor de trainingen € 70.

Welk tijdstip heeft uw voorkeur?
9.00 uur - 9.50 uur 123
9.50 uur - 10.40 uur 123
10.40 uur - 11.30 uur 123