Competitie training

Wanneer u komend seizoen competitie gaat spelen willen wij daarin u graag ondersteunen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om met uw competitieteam onze najaar’s trainingen te volgen. Waar het hier dus om gaat: een training gericht op de competitie. Hierin zullen wij tijdens de training vooral de aandacht vestigen op zaken als:

  • vastheid (uw slagen inslijpen)
  • tactiek. Hoe speel ik een wedstrijd?
  • techniek ( bewegingen en voorkoming van blessures)
  • Dit alles met betrekking tot de forehand, backhand,volleys, smash, en service (return).

Het is handig als men als koppel / team inschrijft. Wij plaatsen jullie in een groep met 8 spelers Deze trainingen vinden plaats op woensdag en donderdag avond. Elke training duurt 60 minuten. Om voor de competitie outdoor op gravel te hebben gespeeld starten we op woensdag 6 maart en donderdag 7 maart. Eind mei zal de laatste training plaatsvinden. De kosten voor leden van LTC Groeneveen bedragen exact € 100,= p.p. voor 12 trainingen, welke je bij de eerste training dient te voldoen. Ben jij geen lid? Dan kun je toch meedoen. De eigen bijdrage bedraagt dan € 130,= voor 12 trainingen,

Voel jij wat voor deze leuke en leerzame competitie training, reageer dan vóór 15 Februari door middel van bijgaand inschrijfformulier. Mailen of whappen kan ook naar john@tennisvelsen.nl        Mob: 0654973661Speelt u al competitie?
NeeDamesGemengde teamheren
En zo ja, welke klasse?

Ik ben al lid van LTC Groeneveen en betaal € 100 voor de trainingen.
JaNee
Bent u geen lid dan is het bedrag dat u betaald voor de trainingen € 130.

Welke dag bent u beschikbaar of heeft uw voorkeur? na 19:00
geen voorkeur geen voorkeur
Woensdagavond woensdagavond
Donderdagavond donderdagavond