damesdubbel training vrijdagochtend

Wanneer jij komend seizoen (weer) competitie gaat spelen (dames, zaterdag of zondag ) en je wilt op vrijdag ochtend gedurende 8 weken trainen dan:

Bieden wij de mogelijkheid om met jouw dubbelspelpartner(s) onze populaire competitie training te volgen. Daar het hier dus gaat om een training gericht op de competitie, zullen wij tijdens de trainingen vooral de aandacht vestigen op zaken als:

  • vastheid (uw slagen inslijpen)
  • Hoe speel ik een wedstrijd?
  • techniek ( bewegingen en voorkoming van blessures)
  • Dit alles met betrekking tot de forehand, backhand, volleys, smash, en service (return).

Het is handig als men als koppel / team inschrijft. Wij plaatsen jullie in een groep met maximaal negen dames. Individueel inschrijven kan natuurlijk ook, wij proberen dan een passende trainingsgroep voor je te vinden.

Deze trainingen vinden plaats op de vrijdagmorgen tussen 9.00 uur en 10.40. Elke training duurt 50 minuten. Om voor de competitie op gravel te hebben gespeeld starten we op vrijdag 5 april. De kosten voor leden van LTC Groeneveen bedragen slechts €  50,= p.p. voor acht trainingen, welke je bij de eerste les dient te voldoen. Ben jij geen lid? Dan kun je toch meedoen. De eigen bijdrage bedraagt dan € 70,= voor acht trainingen, welke je bij de eerste les dient te voldoen.

Deze trainingen zijn uitsluitend op vrijdag ochtend.

Wanneer je als groep inschrijft, schrijf allemaal in om foutieve gegevens te voorkomen.Speelt u al competitie?
NeeDamesGemengde team
En zo ja, welke klasse?

Ik ben al lid van LTC Groeneveen en betaal € 50 voor de trainingen.
JaNee
Bent u geen lid dan is het bedrag dat u betaald voor de trainingen € 70.

Welk tijdstip heeft uw voorkeur?
9:00-9:50 12
9:50-10:40 12