Nieuw! Damesdubbel najaarscompetitie training

Wanneer u komend seizoen (weer) competitie(dames, zaterdag of zondag 35+) gaat spelen willen wij daarin u graag ondersteunen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om met uw dubbelspelpartner(s) onze populaire competitietraining te volgen. Waar het hier dus om gaat: een training gericht op de competitie. Hierin zullen wij tijdens de training vooral de aandacht vestigen op zaken als:

  • vastheid (uw slagen inslijpen)
  • tactiek. Hoe speel ik een wedstrijd?
  • techniek ( bewegingen en voorkoming van blessures)
  • Dit alles met betrekking tot de forehand, backhand,volleys, smash, en service (return).

Het is handig als men als koppel inschrijft. Wij plaatsen jullie in een groep met maximaal negen dames. Inschrijven zonder partner kan natuurlijk ook, wij proberen dan een passende trainingsgroep voor je te vinden. Onder voorbehoud van de werkzaamheden aan de banen zal de start zijn in de derde week van September. De laatste les is uiterlijk in de tweede week van november. In de herfstvakantie van 22/10 tot 26/10 is er geen training. Elke training duurt 50 minuten. De kosten voor leden van LTC Groeneveen bedragen slechts € 70,= p.p. welke je uiterlijk bij de eerste les dient te voldoen.

Voel jij wat voor deze leuke en leerzame competitie training, reageer dan vóór 15 September door middel van bijgaand inschrijfformulier. Mailen of whappen kan ook naar john@tennisvelsen.nl        Mob: 0654973661

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]