inschrijven voor flexlessen, train wanneer jij wilt!

Wilt u graag losse trainingen volgen wanneer het u uitkomt? download dan nu de Groeneveen trainingsplanner app en maak een account aan.

Op deze manier kunt u zich inschrijven voor losse trainingen en per keer betalen.

Liever op de computer? klik hier

voor het reglement klik hier

Inschrijven voor vaste lessen.

 • Ons gevarieerde aanbod voor tennis plus inschrijfformulier ziet u hier rechts. Wij geven les met gediplomeerde leraren en zullen u op weg brengen of verder helpen met het ontwikkelen van u techniek, tactiek, fysiek en mentale vaardigheden. Met een schat aan ervaring in het lesgeven aan zowel recreatieve, competitie als selectie spelers zijn we ervan overtuigd u spel te verbeteren.
 • Padel. De snelstgroeiende sport van Nederland op dit moment. We werken hierin met korte cursussen en maximaal 4 deelnemers. Gediplomeerde padel leraren die actief betrokken zijn bij de sport en zelf deelnemen aan toernooien en competitie. Voor informatie en inschrijven voor padel klik hier.
 • Jeugd. De jeugd krijgt bij een lidmaatschap van LTC Groeneveen, les er bij! Van Maart t/m November kunnen kinderen buiten meerdere keren per week komen trainen. (26 weken). In de winterstop is er de mogelijkheid om door te trainen binnen in het tenniscentrum Velserbroek. Voor informatie over jeugd, klik hier.  Ik ben speelsterkte:
  98765
  ik tennis jaar
  en heb daarin jaar les gehad.

  Ik ga akkoord met het lesregelement en schrijf mij in voor:

  Een lesgroep van 4 personen outdoor bij LTC Groeneveen, 16x les,inhaalregeling bij onwerkbaar weer plus een evenement. Een lesuur duurt 50 minuten en de cursus vindt plaats tussen maart/april en september. Of tussen september en februari/maart €225 p.p. Bij lessen tussen 09:00-15:30 krijgt u 25 euro korting.
  Prive keer a €25 per keer exclusief eventuele baanhuur
  Tennisfit 45+, 8x outdoor op Groeneveen een uniek sportief programma waarin tennis word afgewisseld met fysieke oefeningen o.l.v. fysiotherapeut Rik Heeremans. Op een doordeweekse ochtend van 10:00-11:30. Maart t/m Mei. €110,00 p.p.
  Damesdubbel training, 8x outdoor op Groeneveen met een groep van 8 dames. €55,00 voor leden, voor niet leden €75,00

  Deze inschrijving is bindend en verplicht tot betaling zodra TOV u
  bevestiging van de indeling heeft gestuurd.
  Voor padel of jeugdlessen, kijk op de pagina padel of jeugd.

  Ik ben beschikbaar op:

  Ma van uur, tot uur
  Di van uur, tot uur
  Wo van uur, tot uur
  Do van uur, tot uur
  Vr van uur, tot uur

  Ik laat het aan TOV over om mij in een gepaste groep te plaatsen. Ik laat het aan TOV over om mij in een gepaste groep te plaatsen.

  Ik heb zelf een groep gevormd, namelijk met: Ik heb zelf een groep gevormd, namelijk met: