Tennis Organisatie Velsen

Welkom bij Tennis Organisatie Velsen (TOV). Wij zijn een tennis en padelschool die zich richt op het vergroten en ontwikkelen van de tennis/padelsport voor spelers van alle niveaus en leeftijden. TOV staat onder leiding van John Biersteker en Roderik Franken.

Bij TOV zijn we actief op meerdere parken in de omgeving Velsen, waardoor we een breed scala aan mogelijkheden bieden voor onze spelers. Wij werken samen met andere trainers om zo een compleet lesprogramma aan te kunnen bieden. Sinds 2018 hebben wij ook padel toegevoegd aan ons lesprogramma, waardoor we een grote verscheidenheid aan trainingen en activiteiten kunnen aanbieden voor zowel de jeugd, recreatieve als prestatieve tak.

Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat u de fijne kneepjes van padel leert kennen en uw vaardigheden verbetert. Padel is een ideale sport voor zowel jong als oud, het is een geweldige manier om in beweging te blijven en te genieten van een leuke tijd met vrienden of familie. Het vereist een goede coördinatie, techniek en een goede conditie, wat het ook geschikt maakt voor spelers die willen werken aan hun fitness en hun spel op een hoger niveau willen brengen.

Wij geloven dat we door het aanbieden van een combinatie van trainingen en activiteiten voor de jeugd, recreatieve en prestatieve tak, we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de groei van de tennissport en padel in de omgeving. Wij zijn trots op ons vermogen om zowel de recreatieve als prestatieve tak van de sport op onze vereniging aan te pakken en te vergroten. We begrijpen dat veel mensen nog niet bekend zijn met padel, daarom organiseren wij regelmatig introductie- en proeflessen. Zo kan u kennis maken met de sport en zien of het iets is wat u leuk vindt. Wij hopen u binnenkort te zien op onze parken voor een leuke en leerzame tennis of padel sessie!

 

Roderik Franken (links), John Biersteker(rechts).

Roderik Franken

Roderik is als stagiair begonnen bij TOV en is van steeds grotere invloed geworden, vooral bij de selectie spelers. Als speler op het hoogste nationale niveau heeft hij meerdere successen geboekt, zoals het winnen van A toernooien in single en dubbel en kampioen in de hoofdklasse gemengd op zondag. Als trainer neemt Roderik voor een groot deel de selectie spelers voor zijn rekening en het fysieke gedeelte vanwege zijn ALO opleiding in Amsterdam.

tennisorganisatievelsen@gmail.com

06-12920340

 John Biersteker

John is sinds de start op sportpark Groeneveen in 1987 actief als trainer, toen voor LTC Brederode en sinds 2016 voor LTC Groeneveen. In die periode zijn veel hoogtepunten geweest. Een enorme ledengroei van bijna 1300 leden en uitbreiding naar 13 gravelbanen.

John is sinds 1987 actief geweest op alle clubs in de regio Velsen. In die periode zijn er tal van hoogtepunten geweest. Stormachtige ledengroei, een centraal Jeugdplan en recentelijk Padel!

tennisorganisatievelsen@gmail.com

06-54973661