Inschrijven volwassenen outdoor

Met ingang van dit najaar zijn er nieuwe mogelijkheden tot het nemen van outdoor lessen en trainingen op ons prachtig vernieuwde park LTC Groeneveen onder leiding van T.O.V. Vanaf 1 oktober 2018 tot half maart 2019 (met uitzondering van feestdagen en vakanties) kunnen de liefhebbers aan de slag met het aanleren c.q. verbeteren van hun tennisspel. Afhankelijk van de wensen en het niveau van de deelnemers wordt ingegaan op verschillende technieken en tactieken, eventueel met behulp van het ballenkanon en overige hulpmiddelen. Een cursus bestaat uit 16 lesweken waarvoor wij in totaal 20 weken reserveren. Dus U heeft meteen een prima inhaal regeling voor onwerkbaar weer met maar liefst 4 inhaal momenten. Bij deze groepslessen gaan wij uit van groepjes van maximaal 4 personen. Wanneer uw lesgroep, na indeling door TOV of op uw eigen verzoek bestaat uit 4 personen krijgt u 16 weken les. Bij een indeling met 3 personen worden dit 12 lesweken. Een les duurt 50 minuten. De lessen zullen worden gegeven op alle doordeweekse dagen, zowel overdag (van 9.00 uur tot 11.30) als in de avonduren (vanaf 19.00 uur) m.u.v. de vrijdagmorgen en de vrijdagavond. U kunt inschrijven voor:

1 Groepsles overdag € 210,00 p.p. Let op ! Alleen mogelijk wanneer ingeschreven wordt met een complete groep.

2 Groepsles ‘s avonds € 225,00 p.p.

3 privé-les à 25 minuten € 25,= p.p. * Let Op ! Het inschrijven voor slechts 1 dag en 1 tijd is uitsluitend mogelijk met een complete groep !! Anders graag zoveel mogelijk dagen en tijden aangeven. Beginnerslessen worden gegeven met 4-6 personen.Ik ben speelsterkte:
98765
ik tennis jaar
en heb daarin jaar les gehad.

Ik ga akkoord met het lesregelement en schrijf mij in voor:

cursus beginner
cursus geoefend/gevorderd
competitietraining elke week
competitie training éénmaal in de 14 dagen
Prive keer a 25€ per keer
Deze inschrijving is bindend en verplicht tot betaling zodra TOV u
bevestiging van de indeling heeft gestuurd.

Ik ben beschikbaar op:

Ma van uur, tot uur
Di van uur, tot uur
Wo van uur, tot uur
Do van uur, tot uur
Vr van uur, tot uur

Ik laat het aan TOV over om mij in een gepaste groep te plaatsen. Ik laat het aan TOV over om mij in een gepaste groep te plaatsen.

Ik heb zelf een groep gevormd, namelijk met: Ik heb zelf een groep gevormd, namelijk met: