LTC Groeneveen in Santpoort, al sinds 1989 de grootste club waar TOV werkzaam is. Een club met een ruime geschiedenis en een ledenpiek van 1300 leden. Sinds 2018 liggen er ook padelbanen op het park en kunnen de leden op deze manier gebruik maken van een tweede speltak naast tennis.

voor meer informatie:   https://www.ltcgroeneveen.nl/

Afbeeldingsresultaat voor dunlop tennis logo

Dunlop is onze Leverancier van ballen, rackets, snaren en al het andere wat je maar nodig hebt met tennis!

voor meer informatie: https://www.dunloptennis.nl/

Wij zijn tennisvereniging Geinburgia in Driemond. Misschien wist je het niet, maar Driemond is ook Amsterdam Zuidoost. Voor jou als Zuidooster is het echt vlakbij. Net voor de brug naar Weesp ga je links af en dan is het simpelweg de bordjes MatchZO of Geinburgia volgen. Een paar minuten later kun je bij ons tennispark je fiets stallen of je auto ruim parkeren. En…..parkeren is bij ons gratis. Kom kijken en neem plaats op ons gezellige terras. Onder het genot van een drankje verkrijgbaar in onze kantine, kun je misschien net een leuke tennispartij zien. Je zult merken dat het er allemaal heel gemoedelijk en ongedwongen aan toegaat. We zijn een kleine tennisvereniging en dat maakt dat eigenlijk iedereen iedereen kent. Geen flauwekul en uit de hoogte gedoe. Gewoon een no nonsense club met gezellige mensen. Onze pay-off luidt niet voor niets: Gezellig tennissen voor jong en oud.

voor meer informatie: https://tennis.nl/vereniging/tv-geinburgia/

en: https://tennisinzuidoost.nl/

Het concept van Own Health bestaat uit twee richtingen.  Personal training en oefentherapie mensendieck. Own Health zorgt er voor dat jij bewuster kan leven. Jij wordt voedingsdeskundige, beweegexpert, mentaal weerbaar en superfit.

meer informatie: https://ownhealth.nl/

Voor een tennisvakantie in Spanje kunt u contact opnemen met onze gewaardeerde oud-collega Monique van der Voort via:

https://www.facebook.com/villa.hoy.14