John Biersteker(rechts), Roderik Franken(links).

John Biersteker

John is sinds de start op sportpark Groeneveen in 1987 actief als trainer, toen voor LTC Brederode en sinds 2016 voor LTC Groeneveen. In die periode zijn veel hoogtepunten geweest. Een enorme ledengroei van bijna 1300 leden en uitbreiding naar 13 gravelbanen.
Deze vooruitgang bracht ook succes op prestatieve vlak. Een gedegen jeugdselectie beleid zorgde uiteindelijk voor meerdere winnaars bij de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen.

Sinds 2018 is er padel op LTC Groeneveen en John is actief bezig met het training geven in padel. Daarnaast speelt hij nog zelf op hoofdklasse niveau.  Hier in actie met het verwerken van een bal uit het glas.

johnbiersteker@live.nl

06-54973661

Danique van den Burg

Danique is een enthousiaste trainster die iedereen naar een hoger niveau tilt. Met veel inzet haalt zij het beste naar boven in kinderen en volwassenen op de tennisbaan. Met een achtergrond in pedagogische instellingen tovert zij ook bij de jongste of meest onzekere kinderen een glimlach op het gezicht.

Rebel Hommes

Rebel is een betrokken trainer met kennis van zaken over zowel het spel als het materiaal. Met het hoogste bespan-diploma op zak en ervaring in een racketspeciaalzaak verbetert Rebel niet alleen u tennis maar ook u gehele tennis uitrusting. Op de baan is Rebel duidelijk en geduldig, hij neemt de tijd om les te geven aan het individu i.p.v. de groep.

Jeroen van Splunter

Ik ben Jeroen van Splunter en gespecialiseerd in het geven van tennis- en padellessen. Ik tennis al sinds ik tien jaar oud was. In 2020 heb ik KNLTB Opleiding Tennisleraar 3 en de KNLTB padelopleiding gevolgd en mijn licenties behaald.

Ik houd van een goede voorbereiding en goed verzorgde lessen, waarbij er veel plezier is op de baan, maar waar de mensen die wat willen leren, ook echt wat kunnen leren. Volgens velen werkt mijn enthousiasme aanstekelijk.

Roderik Franken

Roderik is als stagiair begonnen bij TOV en is van steeds grotere invloed geworden, vooral bij de selectie spelers. Als speler op het hoogste nationale niveau heeft hij meerdere successen geboekt, zoals het winnen van A toernooien in single en dubbel en kampioen in de hoofdklasse gemengd op zondag. Als trainer neemt Roderik voor een groot deel de selectie spelers voor zijn rekening en het fysieke gedeelte vanwege zijn ALO opleiding in Amsterdam.

20140888 Roderik Franken

roderikfranken@hotmail.com

06-12920340

Ymco van Gorkom

Ymco is al jaren actief bij TOV en heeft een uitgebreide staat van dienst. Bondstrainer, begeleider jong oranje, hoofdtrainer op verschillende clubs en momenteel bezig met een missie om padel naar een hoger niveau te brengen.

Luuk van Randtwijk

Luuk heeft het halen van zijn trainerslicentie gedaan tijdens een jaar met heel veel tennis. Deze combinatie maakt hem erg zelfbewust over tennis en ontwikkeling. Met een scherpe blik voor biomechanica helpt hij spelers verder met hun techniek en voetenwerk.