John Biersteker(rechts), Roderik Franken(links).

John Biersteker

John is sinds de start op sportpark Groeneveen in 1987 actief als trainer, toen voor LTC Brederode en sinds 2016 voor LTC Groeneveen. In die periode zijn veel hoogtepunten geweest. Een enorme ledengroei van bijna 1300 leden en uitbreiding naar 13 gravelbanen.
Deze vooruitgang bracht ook succes op prestatieve vlak. Een gedegen jeugdselectie beleid zorgde uiteindelijk voor meerdere winnaars bij de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen.

Sinds 2018 is er padel op LTC Groeneveen en John is actief bezig met het training geven in padel. Daarnaast speelt hij nog zelf op hoofdklasse niveau.  Hier in actie met het verwerken van een bal uit het glas.

johnbiersteker@live.nl

06-54973661

Danique van den Burg

Danique is een enthiousiaste trainster die iedereen naar een hoger niveau tilt. Met veel inzet haalt zij het beste naar boven in kinderen en volwassenen op de tennisbaan.

Roderik Franken

Roderik is als stagiair begonnen bij TOV en is van steeds grotere invloed geworden vooral bij de selectie spelers. Als speler op het hoogste nationale niveau heeft hij meerdere successen geboekt, zoals het winnen van A toernooien in single en dubbel en kampioen in de hoofdklasse gemengd op zondag. Als trainer neemt Roderik voor een groot deel de selectie spelers voor zijn rekening en het fysieke gedeelte vanwege zijn ALO opleiding in Amsterdam

20140888 Roderik Franken

roderikfranken@hotmail.com

06-12920340

Ymco van Gorkum

Ymco is al jaren actief bij TOV en heeft een uitgebreide staat van dienst. Bondstrainer, begeleider jong oranje, hoofdtrainer op verschillende clubs en momenteel bezig met een missie om padel naar een hoger niveau te brengen.