John Biersteker(links), Roderik Franken(rechts).

John Biersteker

John is sinds de start op sportpark Groeneveen in 1987 actief als trainer, toen voor LTC Brederode en sinds 2016 voor LTC Groeneveen. In die periode zijn veel hoogetepunten geweest. Een enorme ledengroei van bijna 1300 leden en uitbreiding naar 13 gravelbanen.
Deze vooruitgang bracht ook succes op prestatieve vlak. Een gedegen jeugdselectie beleid zorgde uiteindelijk voor meerdere winnaars bij de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen.

Joris Bodin, op dit moment nog actief op de Nederlandse ranglijst toernooien werd Kampioen in 2013 indoor t/m 16

Nick Vinken leek op een prof carriere af te steven na zijn gewonnen NJK van 1999 maar moest noodgedwongen stoppen vanwege een chronische knie blessure.

En wat te denken van Danielle Harmsen die jarenlang op internationaal niveau heeft gespeeld met als hoogste ranking 213 van de wereld in de dubbel. Danielle heeft bij John de basis geleerd en is hier te zien in de selectielid van Groeneveen in 2000.

john@tennisvelsen.nl

06-54973661

Roderik Franken

Roderik is als stagiair begonnen bij TOV en is van steeds grotere invloed geworden vooral bij de selectie spelers. Als speler op het hoogste nationale niveau heeft hij meerdere successen geboekt, zoals het winnen van A toernooien in single en dubbel en kampioen in de hoofdklasse gemengd op zondag. Als trainer neemt Roderik voor een groot deel de selectie spelers voor zijn rekening en het fysieke gedeelte vanwege zijn ALO opleiding in Amsterdam

20140888 Roderik Franken

roderikfranken@hotmail.com
06-12920340