jeugd

proefles tennis

instuif padel en tennis

interesse in een gratis proefles tennis? We hebben een paar belangrijke punten die we graag met je willen delen:

  1. Leenracket: Geen racket? Geen probleem! We hebben leenrackets beschikbaar, dus je kunt gewoon meedoen.
  2. Schoeisel: We willen graag dat je geschikt schoeisel draagt tijdens de proefles. Schoenen met noppen zijn echter niet toegestaan op onze tennisbanen.
  3. Lidmaatschap: Als je het na de proefles leuk vindt en verder wilt gaan met tennis, ben je van harte welkom om lid te worden van LTC de Heerenduinen. Als lid kun je genieten van tennislessen, vrijspelen en deelnemen aan wedstrijden en evenementen. Meer informatie en inschrijven als jeugdlid kun je vinden op onze website: https://www.ltcdeheerenduinen.nl/jeugd.

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven voor de proefles. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details te bevestigen.

Kom naar onze instuif-kennismaking. Alleen voor niet leden, van LTC de Heerenduinen. Een geweldige kans voor kinderen van basisschoolleeftijd om kennis te maken met deze leuke sporten. We nodigen je uit op vrijdag 23 juni om van 17:00 tot 18:00 mee te doen voor een geweldige padel en tennis ervaring. Op LTC de Heerenduinen. Kom op tijd. Leenrackets beschikbaar.

Schrijf je nu individueel in via onderstaand formulier en verzeker jezelf van een plekje op onze padel/tennisinstuif. Het belooft een onvergetelijke middag vol plezier en sportiviteit te worden.

Let op: schoenen met noppen zijn niet toegestaan. Zorg ervoor dat je sportschoenen draagt die geschikt zijn voor padel/tennis. Als de instuifdag vol is, volgt er snel een nieuwe mogelijkheid om deel te nemen. Mis het niet! Let op, deze instuif is alleen voor niet leden.

Tennis proefles:

Naam

Naam ouder/verzorger:

Tijd:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Eventuele opmerkingen:

Let op: Inschrijving is pas definitief na bevestiging per e-mail.

Padel en Tennis instuif:

Naam

Naam ouder/verzorger:

Leeftijd

E-mail

Telefoonnummer

Bij de eerstvolgende padel/tennisinstuif aanwezig?
Ja

Kwam je via schoolpadel/tennis?

Eventuele opmerkingen:

 

Ben je al overtuigd en wil je direct lid worden van LTC de Heerenduinen? Geweldig! We heten je van harte welkom bij onze tennis- en padelclub. Als lid krijg je toegang tot een breed scala aan mogelijkheden en activiteiten.

Voor kinderen die enthousiast zijn over tennis en padel, bieden wij een geweldige omgeving om hun sportieve vaardigheden te ontwikkelen. Onze ervaren trainers staan klaar om hen te begeleiden en te helpen groeien in hun spel, of ze nu al ervaring hebben of nieuw zijn in de sport. Ze kunnen deelnemen aan lessen, meedoen aan jeugdevenementen en zelfs deelnemen aan jeugdtoernooien.

Als je geïnteresseerd bent in lidmaatschap voor je kinderen, bieden we proeflessen/instuifdagen aan waar ze kennis kunnen maken met tennis en padel. Na de proefles/instuifdag kunnen ze beslissen of ze lid willen worden en toegang willen krijgen tot de vele voordelen die ons lidmaatschap biedt.

Bij LTC de Heerenduinen draait het niet alleen om sportieve prestaties, maar ook om de gezelligheid en het plezier dat tennis en padel met zich meebrengen. We organiseren regelmatig sociale evenementen waar jong en oud samen kunnen genieten van de sport en elkaar kunnen ontmoeten.

Wacht niet langer en sluit je aan bij LTC de Heerenduinen! Klik hier om naar onze website te gaan en meer te weten te komen over ons lidmaatschap en alle activiteiten die we aanbieden.”

Onze lessen worden gegeven op het park van LTC de Heerenduinen.

Heerenduinweg 12, 1971 JE IJmuiden